Bestekservice plat dak

Bestekservice plat dak

Werken volgens bestekservice TotaalDakConceptBestek platte dak ondersteunt architecten en bestekschrijvers

Het bestek platte dak van TotaalDakConcept biedt alle ingrediënten voor kwalitatief hoogwaardige dakconstructies. TotaalDakConcept presenteert ook voor architecten als innovatie- en kennisplatform. Onderdeel van dit platform is de online bestekservice van TotaalDakConcept, waar ontwerpers vrij over kunnen beschikken. De database van de bestekservice van TDC. waarin alle informatie is te vinden voor een volwaardige bestek platte dak, bestaat uit producten die volledig op elkaar zijn afgestemd. TotaalDakConcept biedt alle informatie en tools voor het bestek voor het platte dak voor zowel woningbouw als utiliteitsprojecten. Architecten en bestekschrijvers kunnen de bestekservice gratis raadplegen; voor vragen over het bestek voor het platte dak verwijzen we u graag naar de contactgegevens. Wilt u snel een reactie op uw vragen over het bestek voor het platte dak of over onze bestekservice, bel dan naar 085 - 018 77 76.

TotaalDakConcept biedt een gratis bestekservice

De autonome A-leveranciers zorgen met de gratis bestekservice voor een integrale oplossing binnen het bestek en uiteindelijk op het platte dak. Dat scheelt de architect veel puzzelwerk, want als hij voor het schrijven van het bestek voor het platte dak moet informeren bij verschillende leveranciers dan zullen zij in de regel vooral vanuit hun eigen product adviseren niet vanuit het perspectief van de specifieke kwaliteiten en omstandigheden van het totale dak. Doordat alle benodigde informatie die nodig is voor het bestek voor het platte dak is samengevoegd in onze bestekservice, wordt niet alleen veel tijdwinst geboekt, maar er wordt ook een kortere gerealiseerd tegen lagere kosten. In de bestekservice van TotaalDakConcept wordt bovendien aandacht besteed aan duurzame oplossingen voor het platte dak.

Integrale aanpak van TotaalDakConcept

De integrale aanpak van TDC met ondersteuning van de bestekservice voorkomt dit soort problemen. De bestekservice van TDC, waarin rekening wordt gehouden met de gebruiksdoeleinden en gewenste prestaties van het dak zorgt voor uniforme kwaliteit, naadloze aansluiting, snelheid en zekerheid.