Superieure kwaliteit

Algemeen

Faalkosten worden door TotaalDakConcept tot een minimum beperkt.

Samenvoeging leidt tot superieure kwaliteit van de dakconstructie
Door het samenvoegen van de gezamenlijke expertise, ervaring, techniek, producten én toepassingen van autonome A-leveranciers binnen één platform en bestekservice plat dak wordt een superieure kwaliteit gerealiseerd van de dakconstructie. Hiermee maakt TotaalDakConcept onderscheid ten opzichte van los van elkaar opererende partijen binnen de dakenbranche. Het gezamenlijke product wordt ontworpen, geproduceerd en verwerkt als één bouwdeel, dat bovendien aan de strengste normen met betrekking tot brandveiligheid, geluid en thermische eigenschappen wordt getoetst.

Daarnaast zullen de integrale dakconstructies duurzaam onderscheidend zijn. Een mooi streven, maar wat betekent dat voor u als opdrachtgever of architect?

Geborgde kwaliteit constructie plat dak
Als opdrachtgever bent u verzekerd van de beste en geborgde kwaliteit. Verrassingen zijn uitgesloten, behalve dan de verrassing dat we uw verwachtingen zullen overtreffen. Bovendien hebben de integrale dakconstructies van TotaalDakConcept een optimale prijs-kwaliteitverhouding. Ze zijn kostentechnisch nadrukkelijk interessanter dan als u de afzonderlijke bouwdelen bij verschillende partijen moet betrekken. Bovendien is het dan maar de vraag of u verzekerd bent van een naadloze – en vooral ook zorgeloze – aansluiting en een vlot bouwproces.

Faalkosten en montagefouten zullen door de integrale aanpak tot een minimum beperkt worden.