Bestekservice

Bestekservice plat dak ondersteunt architecten

TotaalDakConcept presenteert zich ook voor architecten als innovatie- en kennisplatform. Onderdeel van dit platform is de complete bestekservice, waar ontwerpers vrij over kunnen beschikken. De database van de bestekservice van TDC. waarin alle informatie is te vinden voor een volwaardige bestek platte dak, bestaat uit producten die volledig op elkaar zijn afgestemd. TotaalDakConcept biedt alle informatie en tools voor het bestek voor het platte dak voor zowel woningbouw als utiliteitsprojecten. Architecten en bestekschrijvers kunnen de bestekservice gratis raadplegen; voor vragen over het bestek voor het platte dak verwijzen we u graag naar de contactgegevens. Wilt u snel een reactie op uw vragen over het ebstek voor het platte dak of over onze bestekservice, bel dan naar 085 - 018 77 76.

TotaalDakConcept biedt een gratis bestekservice.

Bestek platte dak basis optimaal eindresultaat
De autonome A-leveranciers zorgen met de bestekservice voor een integrale oplossing binnen het bestek en uiteindelijk op het platte dak. Dat scheelt de architect veel puzzelwerk, want als hij voor het schrijven van het bestek voor het platte dak moet informeren bij verschillende leveranciers dan zullen zij in de regel vooral vanuit hun eigen product adviseren niet vanuit het perspectief van de specifieke kwaliteiten en omstandigheden van het totale dak. Doordat alle benodigde informatie die nodig is voor het bestek voor het platte dak is samengevoegd in onze bestekservice, wordt niet alleen veel tijdwinst geboekt, maar er wordt ook een kortere gerealiseerd tegen lagere kosten. In de bestekservice van TotaalDakConcept wordt bovendien aandacht besteed aan duurzame oplossingen voor het platte dak. 

Integrale aanpak van TotaalDakConcept
De integrale aanpak van TDC met ondersteuning van de bestekservice voorkomt dit soort problemen. De bestekservice van TDC, waarin rekening wordt gehouden met de gebruiksdoeleinden en gewenste prestaties van het dak zorgt voor uniforme kwaliteit, naadloze aansluiting, snelheid en zekerheid.